2012. június 8., péntek

Egy fiúcskának kérték

A borító belsejében zsebek vannak, amikbe kommentcímkéket tettem. A hátlap belső oldalán pedig egy zárható zseb ,, amibe pedig a kis emlékeket lehet rakni: kórházi karszalag, hajtincs, köldökcsat.

Rózsaszínben

Még a belső lapok is rózsaszín kartonból vannak:) Vettem múltkor csillogo, glitteres matricát, amit laptopra szoktak dísznek ragasztani. Én szétvagdosom, és nagyon jól mutatnak a kis indák a fénykép körül:)

Esküvői album

Babás album

Söralátétkartonból készült minden egyes lapja ennek a mini albumnak! Itt-ott egy -egy kommentkártya, vagy pici kártya bújik meg a zsebekben, vagy fotók mögött!

2012. június 1., péntek

Esküvői albumelőlap

Esküvői album

Albumelőlapok

Ezek még csak előlapok, de nagyon szeretem ezeket a papírokat. DCWC Luxory! Gyönyörűségesek, és épp ma fogyott el:(:(:(:(

Kedvencek

Nagyon szerettem volna végre egy nagyobb-30x30-as- papírtömböt beszerezni. Végre rászántam magam és a DCWC Levander papírtömbjét megvettem Pippitől! Imádom! Gyönyörűséges. Most már nagyobb méretekben gondolkodom, mert a fotóalbumokhoz a 15x15-ös papírtömb nem elég:):):) Ebből a papírtömbből készültek ezek, bár ezek még csak előlapok!

Esküvőre kérték

Nagyon szép textúrált papírból ( GCD )készítettem ezt a fotóalbumot. 20x20cm-es, belül 15db, sima 300g-os kartonlap van. Általában ilyen paraméterekkel készítem az esküvői és a fotóalbumokat.

Ajándékok

A csoport bízott meg, hogy készítsem el ezeket a fotóalbumokat.
Remélem nem gond, hogy a fotó látszik:)