2012. május 22., kedd

Emlékezés

Ez talán eddig a legszebb munkám! Nem a minősége miatt, hanem a jellege miatt. Egyik kolléganőm kérte az anyósának, apukája emlékére. Az albumot időrendben próbáltam felépíteni: katonaévek, esküvő, gyerekek, majd unoka és a legutolsó közös kép a mamával! Végig libabőrös voltam, amíg készítettem, és néha könnybe lábadt a szemem, mikor arra gondoltam, hogy mennyire fog örülni, mennyire fog sírni az ajándékozott! Sokmindent megtudtam a bácsiról, akiről szólt az album, és ezekhez az információkhoz mérten próbáltam elkészíteni a díszítést. Pl: buszvezető volt, kerestem régi, korabeli buszról képet, vagy szeretett a körtefa alatt üldögélni. Szereztem kölcsön fa és kerítés vágósablont. Szóval élvezet volt elkészíteni. Kolléganőm megengedte, hogy megmutassam a képekkel együtt az albumot!

Házassági évfordulóra

Már nem tudom készítési sorrendben feltölteni az albumokat! :) Ez egy mini-mini album. Kolléganőm kérte szülei házassági évfordulójára. Izgi feladat, kedvenc papírjaimból.
Egy igazán csajos mini albumot kértek tőlem: 15x15 cm-es. Ez az első belül is díszített mini albumom! Ez az album jó referencia volt, mert sok megrendelést hozott:) Egyre jobban szeretem, ha fotóalbumot kérnek tőlem, főleg, amikor a fényképeket is én teszem bele és díszítem! Izgalmas feladat!

Botanical fotóalbum

Ez is egy nagy méretű, album. Magamnak akartam megtartani, de a kolléganőm karácsonykor lecsapott rá! :)

Printery fotóalbum

Ez volt az első, nagy és nagyon kedvenc fotóalbumom! Aztán lehet, hogy nem lesz megállás!:)

2012. május 17., csütörtök

Megnyitó

Üdvözöllek kedves Látogató!Mivel most már sokminden található a tárházamban, sokféle alkotásom van, úgy éreztem rendszereznem kell őket. Ne ömlesztve legyenek az ékszerek, képeslapok , albumok és a készülőben lévő újdonságaim. Sok szeretettel várok mindenkit!